Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

zanimljivo24sata.info
Postoje i određeni obrasci ponašanja koja nisu baš toliko damski, a frajeri realno otkidaju na to.

Postoje i određeni obrasci ponašanja koja nisu baš toliko damski, a frajeri realno otkidaju na to.

1. Ne folira se da je princeza, opuštena je i klopa šta voli

Uglavnom su djevojke opterećene i naporne za slušati kada je reč o njihovoj liniji i vrlo često naručuju i prave salate i kojekakve veganske receptiće, a izbegavaju stvari koje vole da klopaju. Posebno se tripuju da u restorau pred frajerom naruče 20 ćevapa, pivo i šopsku sa puno luka, er tripuju da će ispasti loše u čima frajera. Ovo je skroz pogrešno, jer direktan, iskren pristup radi najbolje, kao pesnica u čelo.

Super je što želite da pazite na zdravlje i sve je to u redu, ali pazite da se ne pretvorite u jednu od onih osoba koje trpe i non strop kukaju o agoniji koju proživljavaju. Ružno ih je slušati, stvarno.

2. Cirka kad je prilika i može da podnese

Mislimo na onu vrstu pristupa materiji, kada osoba umije da procijeni trenutak za zabavu uz kapljicu i da uživa u društvu uz dobro zezanje, a ne na nekakvog alkosa…naopako… Koktelčići i cideri, sokići i palačinkice su ok, ali poenta je da frajeri vole ribu koja ponekad umije i da “otkači” i ponese ili spontano pokrene zabavu uz unuče-dva.

3. Blago kurčevit stav, glasan govor i smeh

Još ako imate dobar smisao za humor i stalno nešto kvalitetno serendate, svakog frajera ćete pridobiti jako brzo. Ako su vaši povremeni ispadi humora poduprijeti samopouzdanjem i u granicama kulture, vi ste već sebi obezbijedili 1000 obožavaoca. Ukoliko on skapira da ste otvorene i sigurne u sebe, da volite lijepo raspoloženje i sprdnju, drastično će se brže i vama otvoriti.

4. Hrabra, jaka, bije ko Sveti Ilija

Nasilje ne dolazi u obzir kada je damska u pitanju, ali kada muka pritjera i sukob je nemoguće izbjeći, iako to nikada javno neće reći svaki muškarac biće impresioniran djevojkom koja opušteno staje sebi u odbranu, umjesto da instiktivno vrišti i onesvješćuje se.

Iako je ovo mišljenje izuzetno seksističko, svaki frajer će otkinuti na ribu koja ima “muda”.

6. Nema inhibicija ili problema sa svojom seksualnošću

Za mnoge djevojke ovo je posebno osjetljiva tema, ali muškarci vole dame kojima nije problem da pričaju o svojoj seksualnosti – pogotovo o stvarima koje voli, a koje ne. Ovo je posebno tačno ako ste u vezi jer je jako važno da se oba partnera seksualno poklapaju i razumiju.

7. Ne ćuti ko mula kada je zaljubljena i otvoreno pokazuje osjećanja

Varate se ako mislite da frajeri i dalje poštuju tradicionalan pristup muvanju i automatski prvi prilaze djevojkama probijajući led. Naprotiv, jednom u životu svaki frajer je maštao o ribi koja ga grabi i “otima” kao zvjerčica. Pored toga što ga tim ponašanjem možete iznenaditi, šanse da se smuvate drastično se povećavaju ako nemate blam da ga prvi poljubite.

Ne vole muškarci igrice i spletke ili nagađanja kojim moraju se opterećuju kada su u pitanju ženske želje, misli i emocije. Muškarci su bukvalna bića i tu nema mnogo komplikovane filozofije. Zgrabi ga i vodi ga kući.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...