Oglasila se manekenka za koju pričaju da je bila sa Duškom: Nakon nje reagovala i Karleuša! (FOTO)

ekskluziva.ba
Spekuliše se da je Duško Tošić takođe prevario Jelenu Karleušu i to sa manekenkom Vladanom Railić, koja se odmah oglasila na Instagramu. Navodno je ona bila sa Duškom u ljubavnoj vezi, pa joj je kupovao poklone i vodio je na luksuzna putovanja, da bi na kraju rekla da je Duško divan, a da Vranješ Karleuši nije trebao.

Spekuliše se da je Duško Tošić takođe prevario Jelenu Karleušu i to sa manekenkom Vladanom Railić, koja se odmah oglasila na Instagramu.

Navodno je ona bila sa Duškom u ljubavnoj vezi, pa joj je kupovao poklone i vodio je na luksuzna putovanja, da bi na kraju rekla da je Duško divan, a da Vranješ Karleuši nije trebao.

Ipak, ona je demantovala da se bilo šta desilo i to na društvenim mrežama, pa je njen post podijelila i Jelena Karleuša.

“Po stoti put demantujem priču da sam bila u vezi sa Duškom. Čovjeka i ne poznajem, nikad ga srela nisam, kao ni ostale ljude koji su upetljani u ovo. Moj profil je od juče ujutro bio hakovan. Nikad nisam dala ni jednu izjavu da sam u vezi sa Duškom. Ja imam vjerenika i godinu dana sam već u vezi. Jelenu podržavam i ne želim da znam kako se ona osjeća. Ako je meni ovako loše, ne mogu da zamislim kako se ona osjeća. Stop lažima”, napisala je ona.

Jelena je takođe komentarisala objavu manekenke:

“Apel medijima da svoj bijes i mržnju usmjere samo na mene, da ne petljaju nevine ljude! Izvinjavam se svima koji pate ni krivi, ni dužni.”

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...