Maca Diskrecija uhapšena je prije nekoliko dana zbog prostitucije, ali je ona sve demantirala i krivicu svalila, ni manje ni više nego na televiziju Pink i produkciju rijalitija “Zadruga”.

-To su gluposti. Nisam uhapšena, ovo mi namještaju zato što neću u Zadrugu. Imala sam dva poziva za taj rijaliti, kao i prijetnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u saradnji s njima želi da me psihički uništi, on je već ranije pisao kako sam hapšena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene što me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhapšena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovjek s kojim se viđam nekoliko mjeseci i on me ne plaća za seks, već što mu je dobro sa mnom u vezi, ispričala je Maca, piše espreso.rs.

Kontaktirali smo produkciju rijalitija koji Maca pominje, i oni su nam otkrili da su u pitanju lažne optužbe te da nisu imali u planu da je pozovu da učestvuje u narednoj sezoni.

Zanimljiv je i stav produkcije ovog rijaliti programa o komentaru Mace Diskrecije. Oni su tkrili da su u pitanju lažne optužbe, te da nisu imali u planu da je pozovu da učestvuje u narednoj sezoni.

-Produkcija Zadruge se nikada nije bavila privatnim problemima, poslovima zadrugara prije i poslije trajanja rijalitija. Što se tiče sporne izjave Mace Diskrecije, a koja se tiče lažnih optužbi, imamo da kažemo sljedeće: Istina je da će Maca Diskrecija biti tužena zbog kršenja ugovora, po članu kojim je obavezuje da se odaziva kao gost u emisijama nakon Zadruge 1. Nakon završetka rijalitija i nakon brojnih poziva ona se nije odazvala nijednom. Isto tako moramo da naglasimo da ni mi, kao ni naša publika, nismo zainteresirani za njeno ponovno učešće u Zadruzi 3, kao što je nismo zvali ni za Zadrugu 2, rekli su iz produkcije rijalitija koji se emituje na ružičastoj televiziji.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba