Preminuli V.M. je otac Prijedorčanina koji je prvi zaražen korona virusom i koji je u svojim srednjim godinama života izgubio bitku za život prije pet dana

Iz prijedorske bolnice “Doktor Mladen Stojanović” saopštili su da je u ovoj Javnoj zdarvstvenoj ustanovi jutros u sedam sati preminuo pacijent V. M. (79) od posljedica korona virusa.

Naveli su da je preminuli u ovoj ustanovi bio smješten od 26. marta na Odjeljenju za izolaciju i da je liječen od infekcije korona virusa, koja mu je i potvrđena tog datuma.

– Kod pacijenta su bili prisutni teški komorbiditeti, te je i pored svih preduzetih mjera liječenja došlo do smrtnog ishoda. Uz saučešće porodici, pozivamo sugrađane da se pridržavaju te poštuju mjere Štaba za vanredne situacije grada Prijedora, kako bi svi zajedno doprinijeli zaustavljanju širenja ove bolesti -saopštili su iz prijedorske Bolnice.

Podsjećamo, preminuli V.M. je otac Prijedorčanina koji je prvi zaražen korona virusom i koji je u svojim srednjim godinama života izgubio bitku za život prije pet dana.

Nova žrtva koronavirusa, u Prijedoru nakon sina preminuo i otac

U RS je 12 osoba preminulo od posljedica virusa korona, 346 je pozitivno, a 56 je oporavljenih

U Prijedoru je preminuo muškarac zaražen koronavirusom, i to je druga žrtva zaraze iz tog grada.

Gradonačelnik Milenko Đaković je na konferenciji za novinare, nakon sjednice Štaba za vanredne situacije grada Prijedora, rekao da je riječ o ocu prvog Prijedorčanina koji je bio zaražen koronavirusom, a prije pet dana je preminuo na Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjoj Luci.

Danas preminuli muškarac se nalazio u izolaciji u bolnici “Doktor Mladen Stojanović” u Prijedoru.

– Imao je i više drugih oboljenja. U vezi je sa prvim klasterom iz kojeg se razvio virus i iz kojeg je i prvi Prijedorčanin zaražen i preminuo. Želim da porodici izrazim saučešće – rekao je Đaković.

U RS je 12 osoba preminulo od posljedica virusa korona, 346 je pozitivno, a 56 je oporavljenih.

(fokus.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.