FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BmAs6VfFB8m/

Bivši suprug Jelene Veljače, glumac Dražen Čuček, povukao je pomalo neočekivan potez odlučivši da se povuče iz pozoriša i to samo dva dana nakon sjajne izvedbe predstave “Opet on” kojom je kupio srca mnogobrojne publike.

-Kako je samo genijalan ovaj umjetnik – 3dfilip. I onda prođem preko mosta i više ništa nije isto. Pozivam vas na predstavu “Opet on” 11.4.2019. u pozorištu Komedija na Kaptolu u Zagrebu. Na taj dan ću svjesno posljednji put kročiti na tu scenu. Pozvani ste svi- napisao je glumac u jednoj od svojih posljednjih objava na Instagramu najavivši tako povlačenje sa javne scene.

View this post on Instagram

Kako je samo genijalan ovaj umjetnik. #3dfilip I onda prođem preko mosta i vise nista nije isto. Pozvam vas na predstavu ‘Opet on’ 11.4.2019. u kazaliste Komedija na Kaptolu u Zagrebu. Na taj dan cu svjesno posljednji put kročiti na tu scenu. Pozvani ste svi♡♡♡

A post shared by Dražen čuček (@drazencucek) on

Ubrzo nakon njegovih objava u kojima najavljuje kraj karijere, Čučeku se javili brojni prijatelji koji nisu mogli ni pretpostaviti da će Dražen povući ovakav potez. Iako još nema zvaničnog odgovora na njihove molbe, svi se ipak nadaju da se radi samo o trenutnoj glumčevoj odluci kojom sebi želi dati malo vremena za odmor i razmišljanje.

View this post on Instagram

#dvoje #teatarexit #bojanagregoricvejzovic #jaksajordes Četri predstave u tjedan dana, Umag, Selce, Vukovar, Zagreb, kilometri, sati provedeni zajedno i četri čudesno inspirirane predstave zajednicke sinergije troje izvođača i publike. Nezaboravno iskustvo!! Hvala ti Bojana za svaki tren (pro)kreacije. ❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥

A post shared by Dražen čuček (@drazencucek) on

View this post on Instagram

#večerasposljednjiputOpeton #Bebašminkerica❤❤❤❤ #večerasoproštajodKomedije

A post shared by Dražen čuček (@drazencucek) on

The post Oglasio se bivši suprug Jelene Veljače: Dosta je bilo! appeared first on Azra Magazin.

(Autor: azra.ba)