Adam Labunski diskvalifikovan je iz muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” zbog pokušaja da svog oca prošvercuje u hotelu predviđenom za učesnike ovog programa.

Nakon što je objavio prepisku koju je imao sa mentorom pa izazvao skandal u medijima, povukao se, a sada se javio fotkom iz teretane.

On je pokazao ogromnu ruku pa se pohvalio šta je postigao vrIJednim i napornim radom u teretani.

Podsetimo, mladi pevač iz Makedonije je, posle incidenta u hotelu i odluke o diskvalifikaciji, objavio privatnu prepisku koju je vodio sa Marijom Šerifović, zbog čega je samo još više dolio ulje na vatru.

Marija Šerifović iznenadila je mnoge obaveštenjem da je momak kojem je ona bila mentor u “Zvezdama Granda” diskvalifikovan zbog neprimerenog ponašanja.

“Ovim putem želim da obavestim sve ljude koji prate ‘Zvezde Granda’ da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimJerenog ponašanja diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas”, poručila je pevačica, a za njom oglasio se i Adam.