Lider PSG i glumac Sergej Trifunović oglasio se večeras na Twitteru nakon što se zakucao u autobus i pobjegao sa mjesta nesreće.

On je rekao da nema potrebe da se diže prašina i da je otišao kući da “nahrani mačke”…

– Neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rješavamo problem. Hvala – napisao je Trifunović na Facebooku i tako poslao poruku ministru unutrašnjih poslova Srbije, Nebojši Stefanoviću.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Oglasio se Sergej Trifunović nakon što je izazvao sudar: Poslao poruku ministru policije / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.