Ognjen Amidžić se oglasio poslije skandala koji je izazvao žestokim komentarom o požarima u Hrvatskoj!

telegraf.rs
Komentar Ognjena Amidžića na račun strahovitih požara u Hrvatskoj, koji je voditelj 18. jula objavio na Tviteru, izazvao je burne reakcije njegovih pratilaca, ali i korisnika društvenih mreža iz čitavog regiona.

Nekoliko minuta nakon što je objavio komentar, njegov Tviter nalog se usijao. Počela je brutalna prepirka između Srba i Hrvata, Hrvati su upućivali Ognjenu jezive prijetnje, a čitava fama komentariše se i danima kasnije.

Upravo zbog toga, susret sa Ognjenom iskoristili smo da ga pitamo upravo o poruci koju je napisao, te šta je zapravo mislio.

– Dobro je što si me pitala. Kod nas se sve pogrešno tumači. Ja sam rekao poslije da zapravo taj moj tvit, ko nije skapirao, a generalno ne treba objašnjavati… Ja sam čitao prepisku i svađu nekih ljudi iz Hrvatske i Srbije, gdje su se ovi sladili mukom ovih, a ovi se sladili mukom ovih, a ja znam da to datira od svih onih nemilih događaja koji su nas zadesili, a poplave su zadesile i njih i nas. Ali, i tad je bilo toga. Ja sam samo dao komentar da je to potpuno očekivano, s obzirom na to da se vječito jedna strana sladi tim, i to je to. Ništa drugo. Dao sam primjer da i jedna i druga strana to rade. Ništa nije bilo iz prvog lica, bilo je iz trećeg. Naravno, nalaze se oni što pametuju – pokušao je da objasni Ognjen.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...