Ognjen Vranješ postao je poznat u javnosti tek nakon skandala koji je izazvao nakon što je objavio da je bio u navodnoj vezi sa pop divom Jelenom Karleušom i sada nastavlja sa provokacijama.

Kako se bura oko njegovih izjava i tvrdnji polako stišava nakon što je JK objavila fotke sa suprugom i tako pokazala da nije uspio da joj ugrozi brak, Vranješ je na Instagramu objavio fotku identičnu onoj koju je Karleuša objavila juče.

Vranješ ovo bez ikakve sumnje radi da bi ugabio još koji tekst u medijima o sebi.

.

.

.

.

.

.

.

Saga između Karleuša i Vranješa ne jenjava. Iz dana u dan pojavljuju se nove pikanterije koje ovoj priči daju potpuno novi smisao.

Danas Duško Tošić proslavlja rođendan, te je Karleuša postavila fotku kako joj izgleda današnji dan.

Sada je i Vranješ odlučio da se baš na današnji dan oglasi takođe na Instagram profilu.

On je postavio fotografiju iz teretane kojom je pokazao kako se vratio treninzima. Na fotografiji se vidi da je pored njega i kolega iz kluba Anderleht za koji Vranješ trenutno igra.

Podsetimo, čitav skandal nastao je malo posle Nove godine kada je Duško navodno u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je slao fudbaler Ognjen Vranješ. Od tog trenutka počela je drama, koja je odjeknula u javnosti, a navodno su isplivale i eksplicitne fotografije kao i navodne poruke pevačice i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.

TAJNI SUSRET VRANJEŠA I KARLEUŠE U BEOGRADU?! OGNJEN STIŽE UVEČE, ISTI DAN KAD I JELENA: Pada dogovor dvoje aktera najveće po*no afere?!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ognjen Vranješ će u nedelju u popodnevnim časovima doputovati u Srbiju. Bosanski fudbaler u najvećoj tajnosti stiže večernjim letom. Jelena Karleuša bi, navodno, najkasnije u ponedeljak trebalo da bude u zemlji, zbog prethodno zakazanih obaveza prema “Grandu”.

Kako saznajemo, fudbaler ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On večernjim letom stiže i trudiće se da prođe neopaženo, naravno koliko je to moguće, s obzirom da por*o afera i dalje poprima ozbiljne razmere zainteresovanosti.

Ono što je takođe izvesno, to je da će Jelena Karleuša, koja danas proslavlja Duškov rođendan u Kini, najverovatnije sutra, takođe, doputovati u Srbiju, zbog dogovorenog snimanja “Zvezda Granda”.

Podsetimo, Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije “Zvezde Granda”.

Ali, na njeno insistiranje je pomereno, kako bi ona pokušala da izgladi sutuaciju sa Duškom u Kini, pa je tamo ostala duže i najverovatnije kako bi zajedno proslavli njegov rođendan.

Eksplicitni snimci koji kolaju internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ, navodno, razmenjuju poruke vruće sadržine, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmenjivali u toku trajanja afere, za koju se navodi da je trajala oko 2 godine.