Dinamo nije iskoristio svoje šanse u prvih 20-ak minuta da zabije još koji gol i sve riješi. U nogometu se to vrati, Hajduk je došao do penala, zabio, a u nastavku nije bilo nešto previše nogometa. Hajduk se dobro branio. Derbi je bio dobar, rekao je Ognjen Vukojević bivši igrač Dinama i izbornik U-20 hrvatske reprezentacije i dodao:

– S ovim remijem prvenstvo nije riješeno. Ostat će draž u HNL-u, Dinamu želim sve najbolje u Ligi prvaka. Idući tjedan je njima utakmica godine. Dinamo je ionako svemirski brod za sve u HNL-u.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Na derbiju nije bilo izbornika Zlatka Dalića, došao je skaut hrvatske reprezentacije, Nikola Jerkan, bivši igrač Hajduka.

On je utakmicu gledao u društvu Ognjena Vukojevića.

– Dinamo je bio puno bolji u prvome poluvremenu, ali kako je utakmica odmicala Hajduk je bio sve bolji i bolji. U nastavku je po meni Hajduk bolje izgledao na terenu, bio je organiziraniji, mislim da je Dinamo malo i fizički pao – rekao je Jerkan i nastavio:

– Burić je napravio dobru izmjenu. Teklić umjesto Nejašmića, to je pridonijelo tečnosti igre Splićana. Mislim da je ova rezultat dobar za budućnost HNL-a. Prvenstvo ostaje otvoreno. Dinamo u utorak ima Atalantu, možda su im misli u drugom poluvremenu bile okrenute utakmici u Milanu.

Izvor: Antonio Bevanda / 24sata.hr