Nikolina Kovač ogorčena je zbog ljudi koji glasaju za rijalitije i takmičare koji se tamo bore za nagradu, umjesto da daju u humanitarne svrhe.

Na svom Instagramu podijelila je fotografiju oboljelog dječaka i broj na koji se može zvati kako bi mu se spasio život.

Ovo nije prvi put da pjevačica suosjeća sa oboljelima i da pokazuje koliko veliko srce ima.

A nakon pobjedničke pjesme „Kako da te zaboravim“ na Ilidžanskom festivalu riješila je da se publici predstavi novom ljetnom pjesmom #HaloTaxi.

Ova pjesma je mnogo drugačije atmosfere od prethodne i brza melodija poziva da se opustite, relaksirate, zaigrate, prepustite čarima ljeta i uživate u modernom ritmu.

-Moram priznati da sam jako uzbuđena što se publici predstavljam novim singlom #HaloTaxi, koji sa sobom nosi dobru vibraciju, pokretačku energiju i sve ono što nam je potrebno da uživamo u ovim vrelim, ljetnim danima. Na snimanju spota je vladala sjajna atmosfera i zaista sam uživala sa cijelim timom snimajući ni malo lake kadrove. Autor muzike i teksta je i ovaj put moj dugogodišnji saradnik Saša Lazić, a aranžman potpisuje Marko Moreno. Vjerujem da će #HaloTaxi naći put do srca publike i da će obilježiti ovo moje i vaše ljeto – rekla je Nikolina.

Nikolina Kovač temeljno radi na albumu prvijencu koji će sljedeće godine predstaviti publici.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba