Ogromnim grudima “udarila” na Kinu! Karleuša na porodičnom odmoru, nema ko se nije okrenuo za njom u se*si majičici bez brusa! (FOTO)

Telegraf
Jelena Karleuša ovih dana porodično boravi u dalekoj Kini, sa ćerkama i suprugom Duškom Tošićem, a obilazak ove drevne zemlje će, po svemu sudeći, dočarati i fanovima. Baš kao i do sada, gde god da otputuje, JK uvek misli na svoje fanove.

Jelena Karleuša ovih dana porodično boravi u dalekoj Kini, sa kćerkama i suprugom Duškom Tošićem, a obilazak ove drevne zemlje će, po svemu sudeći, dočarati i fanovima. Baš kao i do sada, gdje god da otputuje, JK uvijek misli na svoje fanove.

Pop diva se tako pohvalila sa nekoliko fotografija, prvo sa predivnim pogledom iz smještaja, gdje je u ravnim sandalicama, u kojim je rijetko možete vidjeti u javnosti, a kasnije i porodičnim fotografijama iz grada Guangzhou.

Za obilazak se potrudila da bude provokativna kao i uvijek, te je izabrala crvenu majičicu koja je isticala njene bujne grudi, bez brushaltera.

I sve to uklopljeno sa crvenim mačkastim sunčanim naočarima…

Na sljedećoj fotografiji “pozirali” su Jelena, Duško i njihove kćerke Atina i Nika, a sudeći po izrazima lica, šetnja je bila više nego zanimljiva.

Srpska starleta se smočila u Crnoj Gori, a kad je počela da se presvlači shvatila je da joj kupaći uopšte ne treba i skinula je sve! (FOTO)

Jagodinku nije bilo blam što je plaža krcata, i što je svi šokirano gledaju.

Nakon silnih blamova kojih se svi sjećamo (a po jednom od njih je i dobila nadimak Mimi Oro), ova djevojka iz Jagodine ne preza od golotinje, pa smo je tako potpuno nagu uhvatili na plaži u Crnoj Gori – i to na punoj plaži usred Budve!

Kada se Milica Živanović prije nekoliko godina pojavila na domaćoj javnoj sceni, bilo je jasno da je u pitanju skandal majstor koji nema zadršku ni u čemu.

Iako su na istoj uživali roditelji sa djecom, Mimi je svima bez blama pokazala svoje obline i prilično drugačiji izgled od onog koji pamtimo, kada se tek pojavila.

Vrele fotke sa bazena: Kaća Grujić se skinula u kupaći, a kada se okrenula, pokazala je nenormalno seksi guzu! (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić zbog velikog broja nastupa, kako u zemlji, tako i na Crnogorskom primorju, koristi svaku priliku da se osunča i okupa ako ne u moru onda bar na nekom bazenu.

Ekipa Telegrafa koja vrijedno radi na Crnogorskom primorju, i prati naše poznate face, uslikala je popularnu pjevačicu na jednom bazenu u Budvi kako se uz knjigu i poneki koktel opušta.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...