Ogromnom pozadinom “napala” Bolta: Dodirivala guzom njegove prepone, a on se nije bunio

index.hr
I dok se aktivno bavio atletikom Usain Bolt je bio čest gost svjetskih noćnih klubova, a od kada je u penziji još intenzivnije uživa u ludim zabava.

I dok se aktivno bavio atletikom Usain Bolt je bio čest gost svjetskih noćnih klubova, a od kada je u penziji još intenzivnije uživa u ludim zabava.

Konačno je u mogućnost dati sebi oduška koliko mu je volja, a gdje god se pojavi nađe se na meti atraktivnih djevojaka.

Tako ni Boltov posljednji izlazak nije prošao bez “zanimljivog” društva.

Ovaj put ga je uhvatila Zahra Elise, Instagram model, koja je svoju slavu stekla ponajviše zahvaljujući svojoj stražnjici koja mami uzdahe muške populacije.

Zahra je Botlu priuštila i jedan “prljavi ples”, a isti je potom i podijelila sa svim svojim pratiocima na društvenim mrežama. Mora se priznati da sa Jamajčanin nije puno bunio..

Video pogledajte klikom OVDJE.

 

Sestre Kardashian takmiče se koja je više se*si u badiću, jedno im je zajedničko na fotkama

Sestre Kardashian, točnije Kim i Kourtney, posljednjih dana uživaju u sunčanju i kupanju, a to su odlučile iskoristiti i za objavljivanje golišavih fotki na Instagramu.

Kardashianke posljednjih dana kao da se natječu koja će objaviti seksepilniju fotografiju pa se tako Kim fotkala u crnom i crvenom badiću, dok se Kourtney ne skida iz zlatnog badića.

Jedna drugu fotkale su u raznim pozama, ali jedna stvar je zajednička na svim fotkama – obje su se jako trudile naglasiti svoje poznate obline.

 

 0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...