Svi se oduševimo kada nađemo slike iz mladosti naših starijih rođaka! A šta se dešava kada naši stariji rođaci nalete na naše fotografije na društvenim mrežama? Evo odgovora i urnebesni su!

Tako je ova djevojka postavila, čini se, sasvim običan selfi. Ali njena tetka imala je nešto protiv toga, pa joj je ostavila komentar ispod fotografije.

– Molim te izbriši me iz prijatelja, osjećam se kao voajer. Kao baka koja krišom čita tvoj dnevnik. Volim te – poručila je ovoj djevojci tetka.

– Vidjela sam ja kako si se oblačila kad si bila mlada, šta misliš na koga sam? Volim i ja tebe – odgovorila je ova djevojka, misleći da se tetka šali.

– Ozbiljna sam, osjećam se jezivo. Sviđa mi se tvoja odjeća, ali mislim da samo tvoji prijatelji treba da gledaju ovakve tvoje slike, ne tvoja stara tetka – sasjekla je tetka konverzaciju.

Čak ni slika običnog pedikira ne može da promakne oštrom oku namćorastih rođaka. Tako je ova djevojka okačila svoje cvijetne nokte, a starija rođaka joj je poručila sljedeće:

“Zamolila bih te da se upristojiš i ne kačiš ovakve slike inače ću te izbrisati!”

A mislite da je to najgore? Ne, to tek slijedi!

Ovaj momak se pohvalio trbušnjacima, a onda je u priču uletjela njegova baka!

– Da ti nisam baka i da sam 50 godina mlađa, željela bih da te malo bolje upoznam! A sad bez zezanja, voli te baka – napisala je baka a mi garantujemo da ovaj momak i dalje crveni kada naleti na ovu sliku na internetu, jer je prirodno postala viralna!

Izvor: zena.blic.rs