DANI OLMO napustio je pripreme Dinama i iz Rovinja otputovao za Zagreb. Od suigrača se oprostio u suzama.

Dogovoren je njegov transfer u Leipzig, javljaju Sportske novosti. Španjolski reprezentativac odlučio je prihvatiti ponudu vodeće momčadi njemačke lige uvjeren kako je Bundesliga najbolja liga za nastavak njegove karijere. Čeka se još samo da se dogovore posljednji detalji i da Olmo ode na liječnički pregled i potpiše ugovor.

Ukupna zarada Dinama s bonusima i postocima od budućeg transfera mogla bi iznositi 35 milijuna eura. Sigurna zarada je navodno 16 milijuna eura. Po dva milijuna eura bi Dinamo trebao dobiti za svaki plasman Leipziga u Ligu prvaka s Olmom u momčadi, a dobit će i dio od njegovog sljedećeg transfera.

Barcelona je dugo bila u najboljoj poziciji za Olmovo dovođenje, ali je ponudila samo 10 milijuna eura. Tu ponudu je Dinamo ekspresno odbio. Kasnije se javio i Milan kojem su posao pokvarili agenti te Wolverhampton u koji 21-godišnji nogometaš nije htio otići. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ga je morao prodati u ovom prijelaznom roku jer je Olmo odbijao produžiti ugovor koji mu traje do lipnja sljedeće godine. Svakim novim mjesecom u takvim uvjetima cijena bi mu padala.

Uskoro opširnije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Olmo u suzama napustio Dinamove pripreme, dogovoren je veliki transfer / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.