Vjerovatno ste ovih dana mogli pročitati nešto o Omladinskoj banci Bihać. Iako smo nova banka, pokušavamo doprijeti do mladih i upoznati ih kako da promjene nešto na bolje u zajednici u kojoj žive. Vi birate gdje želite nešto promjeniti: možda park, edukacija, sport i sl.
Centralna promocija Omladinske banke Bihać održat će se u Muzeju I. zasjedanja AVNOJ-a u Bihaću, u 16h u nedjelju (17.03.2019.), ovom prilikom pozivamo vas sve da nas podržite, ali i da saznate više informacija o izradi projekata i kako aplicirati una www.lonac.pro.
Možda ste vidjeli po gradu zalijepljene plakate „Omladinske banke“, ako se pitate šta je to, ovo je pravi trenutak da saznate.

Omladinska banka Bihać poziva mlade da apliciraju sa svojim projektima i mikrobiznis idejama do 25.3.2019. godine do 14 sati.
Ako imaš 17 do 35 godina, ekipu od 3 do 7 mladih, dobru ideju, a želite da pokrenete i realizujete projekat od društvenog značaja, tvoja Omladinska banka podržaće vas sa iznosom od 500 KM do 1.500 KM.
Ukupan fond za projekte mladih iz Bihaća iznosi 11.250 KM. Detaljni kriteriji za dodjelu i šta to Omladinska banka podržava pogledaj na Trebaš nekog da te pogura – Poziv za projekte mladih.

Za mlade poduzetnike i poduzetnice od 18 do 35 godina, Omladinska banka je obezbijedila podršku za registraciju i pokretanje obrta ili komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u iznosu od 500 KM do 2.000 KM.

Ukupan fond za mikrobiznise iz Bihaća je 4.000 KM. Detaljni kriteriji za dodjelu i šta to Omladinska banka podržava pročitaj na Budi sama svoja šefica! Budi sam svoj šef!
O tome kada je osnovana Omladinska banka, koliko projekata je do sada podržano i ko su članovi i članice Odbora koji upravljaju bankom pročitaj na Omladinska banka Bihać.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE NAŠU FB STRANICZ: „OMLADINSKA BANKA BIHAĆ“ ILI NAM PIŠITE NA e-mail:

[email protected]

Izvor: Biscani.net