Filip Mijatov bez pardona ispričao je da je Tara Simov “jedno dijete koje je živjelo na ulici kojem je on pomagao jer mu je bilo žao”.

Takođe, on je napomenuo kako je bila u zatvoru, te da joj je majka sada u Zabeli, ističući da se njih dvoje nikada nisu družili.

– Nisam se sa njom družio, meni je nje bilo žao! Ja sam njoj pomagao. Ona je jedno dijete koje je živjelo na ulici – pričao je on na iznenađenje mnogih, koji su nešto ranije čuli i Tarinu stranu priče.

Inače, Mijatov je u žiži javnosti otkako se oglasio kao jedan od bivših momaka Ane Korać. On je tvrdio da im je veza bila strastvena, te da joj je slao i ogroman novac za razne poterpštine, dok se ona iščuđavala i javno insistirala da on nije dobro, čim tako nešto priča.

A pošto je “udario” na Taru, ona mu je žestoko uzvratila! Ona je bez pardona iznijela u javnost kako Filip Anu “ni prstom nije tak’o”, kao i da mu se u društvu svi smiju zbog laži.

– Nije on mene kupio s ulice. On je u jednom momentu došao po mene. Nisam bila u zatvoru, bila sam u pritvoru. Otišao je po moju majku i zajedno sa njom došao po mene – objasnila je Simova, pa nastavila:

– Te laži da je bio sa Anom Korać… svi znaju da nije bio! Svi mu se smijemo – rekla je ona.

– Mama mi je na Zlatiboru – dodala je Tara.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.