Turski glumac Nevzat Džan Ruzgar, koji je u seriji “Elif” odlično iznio ulogu Kerema, po svemu sudeći će krasiti najpopularniju vilu na Balkanu. Naime, kako otkriva izvor produkcija je sve obezbijedila kako bi se ovaj popularni glumac pojavio u jednom segmentu Parova. Ovakvi formati ne postoje kod njih i njemu je bilo više nego zanimljivo da se pojavi u ovakvom projektu.

– Kako bi se osjećao kao zvijezda kakva zapravo i jeste imaće direktan let samo za sebe i svoju ekipu, dok će ga na aerodromu dočekati luksuzna limuzina koja će ga dovesti direktno u vilu Parova. U razgovoru sa članovima produkcije izrazio je želju da posjeti Srbiju, i upozna naše ljude jer do sada nije imao priliku za to. On će imati posebnu poslugu koja će brinuti da mu ništa ne fali, dok će mu njegov tim biti takođe na raspolaganju kako bi se osjećao prijatno – rekao je izvor upućen u dešavanja na polju rijaliti formata.

– Sa sobom nosi čak 15 kofera odjeće koju želi da nosi dok je u vili ali na raspolaganju će uvijek biti i stilisti koji će se pobrinuti da upravo sve bude kako treba! Sa njim će se pojaviti i njegova kolegica iz iste serije, ali još je rano otkrivati njeno ime – dodaje on.

 

 

 

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.