On ima 190, a ona 50 kilograma: Odgovorom na pitanje šta rade u krevetu šokirali su sve

Zvijezda serije “Igra prijestolja”

Avaz.ba

Haftur Julijus Bjornson (Hafþór Júlíus Björnsson 30) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok je njegova supruga, fitnes instruktorica Kelsi Henson (Kelsey Henson 29) visoka svega 158 centimetara i nije mu ni do ramena. 

Lakša je od njega čak 140 kilograma. Zvijezda serije “Igra prijestolja” koji tumači lik kojeg oslovljavaju s Planina, sa svojom suprugom bio je glavna atrakcija u srijedu u Njujorku na svjetskoj premijeri osme i posljednje sezone serije. 

Njih dvoje glase za najneobičniji par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od oktobra prošle godine, a ljudima je uvijek smiješno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. 

Mnogi su komentirali da mu djevojka izgleda kao kćerka i pitali ga – kako se oni ljube.

Par ne obraća pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi za jednog od najjačih muškaraca u svijetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspješne mase.

– Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu – rekao je Bjornson za Daily Mail.

Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može letjeti avionom u ekonomskoj klasi, već mora u onoj poslovnoj. 

Dok je njegova supruga otkrila kako je Bjornsonu potrebno mnogo hrane.

– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe – rekla je uz smijeh Kelsi.

Pošto ih stalno prijatelji pitaju kako izgleda njihov intimini odnos, Bjornson je bio kratak u odgovoru: “Ona je uvijek gore.”

(Autor: Avaz)