Razlika od 54 godine ne predstavlja nikakav jaz između Almede Hardvik (76) i Garija Hardvika (22) koji su u skladnom braku već petu godinu.

Više od 300 “Tik-Tok” video zapisa prikazuju neobičnu, ne tako čestu priču, zaljubljenog bračnog para, koji u snimcima stoji jedan nasuprot drugog i ljubi se. Na spomenutim snimcima nalaze se Almeda i njen muž Gari Hardvik, koji su u brak stupili 26. oktobra 2015. godine, dvije nedjelje nakon poznastva.

Neobičnost njihovog braka, u očima posmatrača ogleda se samo u jednoj stvari, a to je razlika u godinama s obzirom na to da ona iznosi 54 ljeta, prenosi “DailyMail”.

Gari je Almed upoznao na sahrani njenog sina, kada mu je bilo 17 godina, a tada mu je pored tuge koje je osjećao zbog njenog gubitka za oko zapalo i jlepota sedamdesetjednogodišnje Almed.

Nakon izvjesnog vremena njih dvoje su se ponovo susreli na rođendanskoj žurki zajedničkog prijatelja, a tada su se u gužvi prepoznali i otpočeli razgovor koji ih je kasnije odveo u vezu, a potom i u brak kada je Gari napunio 18 godina.

Almed se seća momenta kada ga je videla, a i onoga što joj je tada prošlo kroz glavu, a to je da je Gari “taj”.

Gariju ovo međutim nije bila prva veza sa osobom koja je starija od njega, pre Almed se zabavljao sa gospođom koja je tada imala 77 godina.

Gari Hardvik se seća da je prilvlačnost ptema starijim ženama osjećao i onda kada je bio tinejdžer, ali da je tada oklijevao da o tome razgovara sa nekim. Veliki izazov za njega je predstavljao da o tome priča svojoj baki , koja svog unuka, nakon što joj je priznao da voli starije žene, nije osudila.

Bračni par u vom braku ima ono što im je potrebno, a to je za njih ljubav, razumijevanje i strast.

– Iako sam u svom prvom braku sa svojim pokojnim mužem dobila šestoro djece, između nas nije postojala fizička naklonost koju sa Garijem imam- izjavila je Almed.

Gari, iako je mlađi od jednog Almedinog unuka, za sebe smatra da je zreo za svoje godine .

– Uvijek se pozdravljamo poljupcima, uživamo u našoj vezi. Kada sretnete savršenu osobu za vas, to znate i osjećate i ne želite da izgubite taj osjećaj- priča Gari Hardvik.

(Blic.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – On ima 22, a ona 76 i LJUBAV CVJETA: Upoznali su se na sahrani njenog sina, a on je godinu dana mlađi od njenog unuka (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.