Zvezde Granda sa svakom novom emisijom postaju sve zanimljivije i zanimljivije, a sa svakom novom emisijom se polako razaznaje ko bi mogao napraviti veliki rezultat ove sezone, kada su takmičari u pitanju i ko bi mogao doći do samoga kraja pa čak i do pobjede.

Jedan od onih čije se ime često spominje i koji je prije par dana bio i tema razgovora između Jelene Karleuše i Đorđa Davida je Stefan Petrović Kosmajac koji dolazi iz Sopota

Jelena je javno, što baš nije kod nje često rekla da joj se dopada to što i kako Kosmajac radi, a bilo je vidljivo da je kupio skoro cijeli žiri sa pjesmom ”Joj Rado, joj Radmila” koju je otpjevao u duetu sa Neirom i bilo je vidljivo i da Jelena i Đorđe uživaju u izvedbi jer nisu skidali osmijeh sa lica zajedno sa Marijom Šerifović:

Na kraju je Jelena rekla da joj je Kosmajac super i da je on za nju šou te da je njoj i svima ostalima uljepšao večer i ne samo večer, već i dan, sedmicu, mjesec , godinu, te da njegova energija i osmijeh razoružavaju sve, što je vidljivo i po publici u studiju.

Dodala je da ona i Đorđe već neko vrijeme pričaju o njemu i da im je oboma veoma inspiritivan i sa svojim životom, i sa umjetnošću koju izvodi.

Na karju je koju o Stefanu rekla i njegova mentorica Viki Miljković koja je rekla da je Stefan bio odličan i da je ponosna na njega, i napomenula je kako je Stefan imao tri nesreće u zadnjih godinu dana, te je razmišljao da čak i odustane od takmičenja, ali da je na njen poziv došao u studio sa svojim roditeljima i da je ipak u svemu ovome pronašao sebe i da sada trebaju da idu zajedno dalje.

Providna čipka i se**i guza… Nova vrela Kajina fotka će vas prikovati uz ekran! (FOTO)

Pjevačica svoje pratioce na društvenim mrežama redovno počasti nekom seksi fotkom

Popularna pjevačica Kaja Ostojić još jednom je pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih dama sa naše javne scene.

Kaja je svojom fotografijom raspametila muški rod, kada je na fotografiji u prvi plan istakla savršeno oblikovanu zadnjicu u skroz providnoj, čipkastoj suknji ispod koje je imala usječene crne tange.

– Ne može biti više španski – napisala je pjevačica i dodala da joj nedostaje Ibica.

Pjevačicini pratioci oduševljeni su objavom i njenom savršenom zadnjicom, pa su se ispod fotografije nizali samo komplimenti na račun Kajinog izgleda.