Nakon što je ova blogerka na Instagramu pokazala dečka, bila je na meti jako neprijatnih komentara.

Melis Gibson iz Kentakija postala je preko noći poznata. Ona je inače plus sajz blogerka, a zbog toga što njen dečko nema problema sa kilogramima, niko joj ne vjeruje da su zaista zajedno.

Korisnici interneta smišljaju surove šale na njen račun, a jedan od njih je da njen dečko sigurno ima neki fetiš.

“Ono kada u šljokičastoj haljini staneš pored čovjeka koga voliš, a dobiješ ružne komentare na račun svog tijela, kilograma, pitanja o tome da li je veza stvarna i preispitivanja da li te on zaista voli. Ali, mi ćemo nastaviti da se borimo za prostor za naš, za pravo da nas vide i prihvate bez pitanja. Smiješno je i pomisliti da ja njega na neki način ne zaslužujem i da naša ljubav nije prava. Mi smo tačno ono što želimo, i naša tijela su dio toga. Ne radi se o nekoj abnormalnosti ili fetišu”, poručuje ona.

Inače, blogerka se trudi da objavljuje provokativne fotografije da bi ženama skrenula pažnju da u svom tijelu treba da se osjećaju savršeno.

Više saznajte na izvornom linku: – “On mene voli” JA IZGLEDAM OVAKO, A LJUDI SE ZGRANU KADA VIDE MOG DEČKA: Niko ne vjeruje da je sa mnom u vezi (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.