Džimi Silva (35) i Čaka (32), zajedno su još od srednje škole, a upoznali su se preko zajedničke prijateljice u aprilu 2009. godine. Tri godine kasnije upoznali su Samer Peletijer (25) i nakon toga odlučili da započnu poligamsku vezu.

Džimi je obe svoje djevojke zaprosio na desetu godišnjicu njegove veze sa Čakom, to jest u aprilu 2019. godine, a u decembru su imali svoje vjenčanje kojim je njihov brak postao priznat, ali ne i legalno obaveziv.

Vjenčanje je koštalo oko 12.000 evra, ali imali su dosta prepreka u planiranju, rekavši da je najveći problem bio što sve firme imaju pakete za bračni par od dvije osobe.

Ipak, nisu svi oduševljeni njihovom vezom. Džimijeva porodica ne podržava njegovu poligamsku vezu, te su ga odbacili iz porodice, a na vjenčanje mu je došao samo jedan bratić.

– Moja porodica mi je najmanja podrška, oni su se uvijek pretvarali da moja veza ne postoji. Prema meni se ponašaju kao da radim nešto pogrešno. što je stvarno tužno – rekao je za The Sun.

Iako su oni u ozbiljnoj i predanoj vezi, u budućnosti planiraju da uvedu još djevojaka u njihovu poligamsku vezu.

– Trenutno imamo plan da kupimo kuću i imamo djecu. I dalje smo vrlo otvoreni te ako pronađemo djevojku koja nam se sviđa, upoznaćemo je s našim stilom života – rekao je Džimi.

Njihov trenutni cilj je da poligamske veze prikažu kao nešto normalno i svakidašnje, a ne kao tabu teme koju svi izbegavaju. Takođe žele da legalizuju poligamsko vjenčanje i učine ga službenim, a sebe smatraju normalnom vezom koja ima iste ciljeve poput običnih veza.

(Zena.blic.rs)

 

Više saznajte na izvornom linku: – On živi SAN SVAKOG MUŠKARCA: U braku je sa DVIJE ŽENE koje ga obožavaju, i ne planira tu da stane – ovo mu je najveća MAŠTARIJA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.