Rada Manojlović Arhiv
Ona i sestra ništa nisu radile: Otac Rade Manojlović ispričao nepoznate detalje o njenom životu na selu

Znali smo da ne jedemo, samo da Radi kupimo pljeskavicu

Avaz.ba

Pjevačica Rada Manojlović ponosna je na svoje rodno selo Četereže, u koje rado odlazi kadgod ima slobodnog vremena, a svom ocu finansijski pomaže oko kuće i imanja.

Radin otac Rade sada je ispričao nepoznate detalje iz djetinjstva popularne pjevačice, o kojima javnost nije znala mnogo iako Rada nikada nije krila da je svojevremeno teško živjela.

– Imali smo Zastavu 128, koju sam popravljao na pola puta do Beograda, dešavalo se, i po pet puta. Da je to takmičenje potrajalo još mjesec, mi ne bismo imali čime da odemo u “Grand” – ispričao je za “Kurir Stars” .

Radin otac se prisjetio perioda kada se njegova kćerka takmičila u “Zvezdama Granda”, koje su je proslavile. 

– Znali smo da ne jedemo, samo da Radi kupimo pljeskavicu. Veliki su bili troškovi, ali, eto, Bog ju je pogledao jer je talent i radnik – dodala je Radina maćeha Suzana.

– Ne znam da li sam normalan, ali meni je ovdje super. Ponosan sam što sam Radin otac. Držao sam i ovce i svinje, ali sada ne. Volim moje Četereže. Rada nije imala potrebe da čuva stoku. Imali smo svinje mangulice, teliće, ali ona i sestra ništa nisu radile. Jučer smo bili kod Rade u Beogradu. Ne volim da idem jer ne mogu da parkiram auto. Bili smo na večeri. Supruga, Haris, Rada i ja – otkrio je Radin otac.

(Autor: Avaz)