Iskra Lorens ponosno ističe svoje obline u bikiniju, a njene fotografije dokazuju da konfekcijski broj 44 nikada nije izgledao bolje.

Poznati supermodel ima visinu 175 centimetara i kilažu koja prelazi 87 kilograma.

Na posljednjim fotografijama s plaže, 28-godišnja Iskra nosi ružičasti i crni bikini koji je maksimalno naglasio njenu figuru pješčanog sata.

U modnom svijetu Britanku Iskru Lorens nazivaju plus-size modelom, ali ona taj naziv ne prihvata. Plavokosa ljepotica konfekcijskog broja 44 smatra da njene obline nisu razlog da je se tako nazivaju, već smatra da je jednostavno drugačija od ostatka modne industrije.

Kada je imala 16 godina, modna agencija raskinula je ugovor s Iskrom jer je za njihove standarde imala previše kilograma. Isprobala je razne dijete, ali na kraju je shvatila da želi prihvatiti da je drugačija od ostatka modne industrije.Jednom kad sam se uvjerila da mogu to, mogla sam uvjeriti i njih.

Gledala sam na to kao na način da se izrazim i pokažem da sam više od skupa tjelesnih proporcija, otkrila je Iskra Lorens referirajući se na modne agencije.

Od tada je sliku o sopstvenom tijelu pretvorila u veliki dio svoje javne platforme.

Čak je zamolila javnost da je ne kvalifikuju kao plus-size model te ne dozvoljava da se njene fotografije na Instagramu imalo retuširaju.

UKRAJINKA ZALUDJELA SVE: Danju je fitnes trenerica, noću go-go plesačica, a od njene špage zastaje dah…

Ukrajinka Ruslana Samojlenko je djevojka koja je zaludjela muškarce i žene, a tek kavu špagu zna da napravi.

Ova atraktivna Ukrajinka je fitnes instruktorka, tokom dana se trudi da djevojkama i ženama pomogne u stvaranju idealne linije, dok je noću “rezervisana” za muškarce.

Sjajno i gipko tijelo odlično je iskoristila i postala go-go plesačica.

Svijetski mediji su nedavno radili intervju s njom i proglasili je za fitnes cicu sa možda i najboljom guzom u toj branši.

Atraktivnoj djevojci koja je prekinula finale Lige prvaka vraćen profil na Instagramu

Model Kinsey Wolanski koja je prekinula finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama dobila je nazad svoj profil na Instagramu nakon što je hakiran.

Nakon što je zaradila milione eura invazijom na teren stadiona Wanda Metropolitano tokom finalne utakmice Lige prvaka Wolanski je dobila i veliki broj fanova na Instagramu, tačnije, više od dva miliona.

Međutim, hakeri su joj hakirali profil te mu se nije moglo pristupiti, ali sada joj je vraćen. Popularnost joj raste te je sve bliža brojci od tri miliona fanova. Njoj su se nakon utakmice javljali igrači, a ona tvrdi da nije znala o kome se radi dok nije pregledala njihove profile.

Podsjetimo, radi se o djevojci popularnog youtubera i kralja prankova Vitalija Zdoroveckog.