Svi oni koji žive na Balkanu znaju kako je život u ovome dijelu svijeta sam po sebi veoma kompleksan i neobičan, te da samo na Balkanu možemo doći u dodir sa nekim pričama koje nas naprosto izbace iz cipela i kada ih čujemo prosto ne možemo da povjerujemo da je tako nešto moguće.

Svaki Balkanac po rođenju, ima velike šanse da bude dijelom barem jednog rata, a svakodnevne krize, previranja, nacionalne, vjerske i etničke tenzije su sastavni dio života svakoga rođenog Balkanca.

Za Balkan se nikako ne može vezati monotonija i dosada, i daleko smo mi od tihoga i mirnoga života kojeg vode na primjer Skandinavci i teško se ovdje može biti bez napetosti, prijetnji, gladi, siromaštva i egzodusa.

Tako nekako govori i ova priča fotografa Eldara Nurkovića koji je krenuo u potragu za svojom sestrom i našao je tek nakon 28 godina.

Eldar kako je sam rekao je imao poprilično savršen život, gledao je da pomaže drugima što je više mogao, ali kako rekosmo, na Balkanu baš ništa ne može da bude potaman, pa su se i kod njega jednostavno morale neke stvari zakomplicirati i otići u lošem pravcu. Nije dohvatio ni svoju tridesetu a otac mu je obolio od tumora sinusa koji je na žalost i metastazirao.

Znao je da je njegov otac prije braka sa njegovom majkom bio u vezi sa ženom koja je bila druge vjere, a čiji su se roditelji protivili njihovoj vezi i pred samu smrt njegovoga oca u njihovoj kući se pojavila ta žena, koja je čula za bolest njegovoga oca i rekla im da ne želi ništa, ali želi da njegov otac zna, makar pred smrt da ima još jedno dijete i to da ima kćerku, pa da mu i na taj način olakša da ode na onaj svijet.

SAMO ZA PUNOLJETNE, SANDRA AFRIKA OBJAVILA DVIJE SLIKE U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Na njoj sve puca, a tek kad vidite ŠTA RADI (FOTO)

Pjevačica Sandra Afrika napravila je pravu pometnju na Instagramu kada je objavila dvije slike.

Naime, ona je obukla uske roze pantalone od lateksa, koji je uparila sa provokativnim topom i u prvi plan stavila grudi.

– Tigrica si, Sandra”, “Šećeru”, “Najzgodnija si“, samo su neki od komentara koje je dobila na Instagramu.

Svi je znate kao voditeljicu u elegantnoj odjeći: A pogledajte kako izgleda Dejana Rosuljaš kada se skine, MUŠKARCIMA NEĆE BITI DOBRO KAD JE VIDE

Dejana Rosuljaš je voditeljica televizije OBN. Navikli smo da je viđamo u elegantnoj odjeći, a sada za promjenu pogledajte kako izgleda u kupaćem kostimu.

Slike sa plaže su dokaz da lijepa voditeljica dobro izgleda.

Naime, prije dvije godine je uživala na plaži, a prvi zadatak joj je bio dobiti preplanuli ten.

Ona se tada posvetila odmoru, sunčanju i kupanju, tako da je boju „nabacila“ vlro brzo. Vremena za odmor je imala dovoljno, pa je Dejana našla skrovite plaže bez previše gužve. Voditeljica voli da odmora daleko od zantiželjnih pogleda.

Privatni život lijepe OBN-ove voditeljice skriven je od očiju javnosti.

Dejana je objavila fotografiju sa vjenčanja, a njen izabranik je Beograđanin koji se godinama vrlo uspješno bavi ekonomskim istraživanjima.

Da podsjetimo, Dejana je uz svoje prezime dodala i suprugovo, pa se sada preziva Rosuljaš Špiler.