Postoje tako neki ljudi, osobe, ženske i muške, koji samom svojom pojavom ispune pozitivnom energijom svaku prostoriju u koju uđu i koji na svaki način pokazuju da život može da bude veoma lijep i sretan čak i kada je veoma komplikovan i pomalo čudan.

U ovome članku govorimo o jednoj zaista nevjerojatnoj ženi koja ima čak 16. djece i koja s po svakoj osnovi može nazvati herojem, i super mamom, jer bez obzira na sve uspijeva sa svima njima da izađe na kraj i da ima sasvim lijep i organizovan život.

Njeno je ime Jeni Boneli i dolazi iz Australije i mama je u jednoj od najbrojnijih porodica na svijetu.

Ona je i sama u razgovoru sa medijima priznala kako je uvijek sanjala o velikoj porodici, ali kako je koje dijete dolazilo na ovaj svijet i u porodicu, tako su se stvarale nove obaveze, pa se mnogi sa pravom pitaju koja je njena tajna organizacije da sa tolikom djecom oko sebe sve funkcionira besprijekorno.

Svi oni žive u velikoj kući, a neka od njene djece su se već i odselila iz porodičnog doma, ušli u brakove i zasnovali svoje porodice, tako ad je u kući sada 23. djece i svako od njih ima svoje obaveze koje mora svakodnevno da obavlja. Tako je ova majka napravila i plan rada i obaveza za svakoga člana porodice i sveto na neki način izgleda zaista ozbiljno i formalno, tako da u šali svi oni znaju reći da su svi oni jedna mala kompanija koja za sada veoma dobro posluje.

Neki od članova porodice rade samo određene poslove, pa tako na primjer Jeni rijetko kuha jer to veoma dobro radi njena kćerka koja ima 12 godina i kojoj je i želja da nekada postane profesionalna kuharica i da sama nekada vodi svoj restoran u kojem bi ugošćavala velike porodice.

Kod ostalih poslova postoji raspored, tako da se sva djeca mijenjaju kod poslova koji se tiču čišćenjem, usisavanja, pranja suđa i veša, dok najmlađi članovi za sada samo moraju da pospreme nered koji ostave iza sebe sa svojim igračkama. Interesantno je to da je sve isplanirano savršeno, tako da sva djeca imaju sasvim dovoljno vremena tokom dana i za školu, i za učenje, ali i za izlaske.

Kim Kardashian pokazala sve u prozirnom čipkastom kombinezonu

Kim Kardashian West ponovno je pokazala koliko voli isticati svoje obline.

Ovaj put to je učinila na proslavi 40. rođendana pjevača Johna Legenda koji je inače blizak prijatelj Kim i Kanyea. Supruga pjevača Chrissy Teigen priredila je Johnu tematsku James Bond Casino Royal zabavu, a Kim se u skladu s tim odlučila i odjenuti.

Starleta je nosila prozirni kombinezon od crne čipke koji je imao tri otvora s prednje strane između kojih su se nalazili veliki kristali.

Kako bi pridonijela seksepilu, Kim je nosila wet look frizuru i crne salonke s visokom petom.

Ovoj zabavi prisustvovala je i Kourtney Kardashian koja je, za razliku od sestre, odlučila igrati na sigurnu kartu elegancije koja se sastojala od crnog odijela i crop topa.

Zašto svi pričaju o tetovaži na stražnjici ove državne voditeljice ?

Sol Perez mnogi smatraju jednom od najljepših voditeljki vremenske prognoze na svijetu, a ova seksi Argentinka nedavno je uzburkala javnost novom tetovažom.

Ona se istom pohvalila na Instagramu, gdje važi za pravu zvijezdu s obzirom na to da je prati gotovo četiri miliona ljudi, a ova fotka u tangicama prikupila je više od 350.010 lajkova.

Perezova je istetovirala rečenicu “Fuck Your Opinion” (je**š vaše mišljenje) odmah ispod savršeno izvajane zadnjice, a uz provokativnu fotku napisala je i jednostavan komentar “Volim svoju novu tetovažu”.

Otkako se prošle godine pojavila na televizijskim ekranima u ulozi voditeljice, Perez je skupila preko dva i po miliona obožavatelja na Instagramu, a njezina su pojavljivanja ispred kamera postala vrlo popularna i na YouTubeu.

Neke od tih snimaka imaju više i od dva miliona pregleda, što ne čudi budući da je politika mreže TyC Sports prikazivati zanosnu stražnjicu svoje voditeljice čim je više moguće.