Kada kažemo žene fudbalera, prva asocijacija su obično dotjerane djevojke koje su megauspješne sportiste upoznale u noćnim izlascima.

Onaj fudbaler čija bolja polovina dobro kotira u medijima i na društvenim mrežama obično je “najveća faca” u svlačionici, međutim za tim, pak, i nije mario naš legendarni Zvjezdan Misimović čija se supruga po svemu izdvaja od ostalih.

Zajedno su još od 14. godine i od tada žive u svojevrsnoj ljubavnoj bajci koja očigledno postoji i mimo slatkih priča za djecu i ljubavnih sapunica sa happy endom. Svoju intimnu Zvjezdan i Stefanija čuvaju u četiri zida, a povremeno, na insistiranje medija, bivši bh. fudbaler s vremena na vrijeme kaže neku rečenicu o tome.

“Stefaniju sam upoznao još u srednjoj školi i ona je moja prva i jedina ljubav”, kazao je jedne prilike Misimović.

Za Stefaniju je karakteristično to što nikada nije željela da bude poznata i da se kao supruga Zvjezdana Misimovića eksponira u javnosti. Nije veliki ljubitelj mode, ne provodi dane u šopingu, luskuznim restoranima i ateljeima prestižnih kreatora.

Inače su sretni roditelji tri dječaka – Luke, Nike i Noela.

Jelena Karleuša ponovo bez ijedne krpice na sebi (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša skinula se potpuno gola, a sve zarad kampanje za zaštitu životinja i poručila.

-Radije ću da budem gola nego da nosim krzno”!

Pjevačica je prva javna ličnost sa naših prostora koja je pozirala za ovu poznatu kampanju.

– Kao osoba javnog života sa velikim utjecajem na mladu populaciju, posebno u ovom djelu Evrope, želim da predstavljam dobar primjer, da budem dobar predvodnik – poručila je Jelena i dodala:

“Ova kampanja uključuje slavne ljude iz cijelog sveta, koji podižu svoj glas i efikasno djeluju. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način – protiv ubijanja nedužnih.

Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo ljepši kada su naša srca i duše pune samilosti i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osećali se lijepo – ubijanje ne može biti lijepo.

JELENA GOLA

Sara i Vojke se opustili u bazenu i razmjenivali strasti, a kad je izašla iz bazena sve oči uprte su samo u njenu pozadinu! (FOTO, VIDEO)

Sara Reljić i Vojke Đans jedva su dočekali da napuste imanje u Šimanovcima, a pored želje za muzikom i stvaranjem novih pjesama ovaj par odbrojavao je dane kada će se mimo kamera posvetiti jedno drugom.

Kako stvari stoje njihova veza nije na staklenim nogama, kao mnoge za koje se vjerovalo da će trajati i posle Zadruge, pa se Sara i Vojke skoro pa uopšte i ne razdvajaju!

Naša ekipa ovaj par je uhvatila na bazenima van centra grada, gde su u poslijepodnevnim satima iskoristili pauzu koju je Vojke imao u montiranju svog novog spota, kao i to što nema gužve, da se opuste i prepuste jedno drugom.

Video njihove akcije pogledajte klikom OVDJE.

Iako su Vojketa okarakterisali kao mirnog, smjernog i povučenog, ovaj muzičar za kojim su tinejdžerke “odlijepile” u vezi je sve, samo ne to.

Koliko su se suzdržavali pred kamerama Zadruge, toliko su sada bili opušteni i nisu marili za to da li ih neko posmatra, ili ne.

Sarinu guzu iz ovih uglova sigurno niste mogli da vidite na malim ekranima, što je prava šteta jer ova plavokosa pjevačica i te kako ima čime da se pohvali.

No, zato je tu ljeto, a i mi…

SANJU I MATORU NAPALI HULIGANI: L*zbijke, m*rš odavde, prebićemo vas, HAOS U CENTRU BEOGRADA!

Prvi rijaliti gej par u Srbiji, Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković napali su huligani jer su se ljubile na ulici u centru Beograda! Ekipa Informera uhvatila je bivše takmičarke Zadruge dok su se šetale prijestonicom i razmjenjivale nježnosti.

Tako smo prisustvovali i sceni kada su, poslije strasnog poljupca, prolaznici počeli da ih prozivaju i psuju. Jedna žena im je grubo dobacila: “L*zbijke, m*rš odavde!”, zbog čega je Matora doživjela nervni slom i krenula u fizički obračun – piše Informer.


Foto: Informer

Frka je počela kad su Jovana i Sanja pošle u kupovinu, sve vrijeme se držeći za ruke. Čim su opustošile butike, njih dvije su ogladnile, pa su stale u red ispred fast-fuda. Zaljubljene zadrugarke uzele su po parče pice, a pošto su jele s nogu, umazale su se po licu, a zatim su prolaznicima priredile perverznu scenu! Jovana je odlučila da očisti Sanju tako što ju je lizala po licu, a ovaj gest je izazvao zgražavanje nekih prolaznika. Situacija je kulminirala kada su između zalogaja uslijedili i vatreni poljupci, koji su odmah privukli poglede. Pored onih koji su ih bodrili riječima:

– Svaka čast, djevojke, super ste – bilo je i onih koji očigledno ne podržavaju gej veze.

– L*zbijke, m*rš odavde! Kako vas nije sramota?! Vas treba prebiti! Mamu vam je*em – dobacila im je jedna prolaznica, zbog čega je Jovana, poznata po burnom temperamentu, skočila kao oparena i jedva se suzdržala da je ne udari:

– Šta, bre, hoćeš?! Nemoj da te nalupam!

Za to vrijeme manekenka je pokušavala da smiri svoju djevojku, pa je Jovanu vukla za ruku i govorila joj da iskulira. Njih dvije su ubrzo nastavile da završavaju obaveze po gradu, izazivajući pažnju prisutnih gdje god da su se pojavile.

Matora je za Informer potvrdila da su ih provocirali na ulici, ali je dodala da je ipak mnogo više onih koji ih podržavaju.

– U trenu sam odlijepila, htjela sam da se bijem, ali me je Sanja spriječila! Nas dvije se volimo i ne želimo to da krijemo. Ne razumijem zašto je problem da se poljubimo na ulici?! Srećom, Sanja me je odmah smirila i rekla mi da ne obraćam pažnju na nepristojne ljude – objašnjava Jovana.

Izvor/Foto: Informer

GLEDAĆEMO JE OPET! Za TAČNO 4 dana Kija ULAZI u ovaj šou program, fanovi VRIŠTE OD SREĆE!

Pobjednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar pobijedila je u prvoj sezoni rijalitija. 

Iako se završilo emotivanje najpopularnijeg rijalitija u regionu, bivši zadrugari su i dalje u centru medijske pažnje.

Popularnost Kije Kockar je sve veća, te je postala poželjan gost u brojnim televizijskim emisijama. Zato će biti gost u šou programu”Kontravizija” voditelja Lava Grigorija Pajkića, a Kija će biti još jedna ličnost s kojom će on pričati.

(Alo.rs)