Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a na svom tijelu imala je i niz estetskih operacija

Jojo von Souti, je američki model i najbolji primjer kombinacije figure pješčanog sata, silikona i mišića.

Modelingom se bavi od 2013. godine.

Instagram zvijezdu krase impozantne vještačke obline, koje sa njenom ženstvenom figurom pješčanog sata ostavljaju bombastičan utisak.

Na Instagramu je prati preko 8 miliona ljudi.

ONA IMA SKORO 90 KILOGRAMA, OBLINE NA PRAVIM MJESTIMA: Muškarci ne mogu da odvoje pogled od nje, ali čekajte da vidite ostatak

Iskra Lorens ponosno ističe svoje obline u bikiniju, a njene fotografije dokazuju da konfekcijski broj 44 nikada nije izgledao bolje.

Poznati supermodel ima visinu 175 centimetara i kilažu koja prelazi 87 kilograma.

Na posljednjim fotografijama s plaže, 28-godišnja Iskra nosi ružičasti i crni bikini koji je maksimalno naglasio njenu figuru pješčanog sata.

U modnom svijetu Britanku Iskru Lorens nazivaju plus-size modelom, ali ona taj naziv ne prihvata. Plavokosa ljepotica konfekcijskog broja 44 smatra da njene obline nisu razlog da je se tako nazivaju, već smatra da je jednostavno drugačija od ostatka modne industrije.

Kada je imala 16 godina, modna agencija raskinula je ugovor s Iskrom jer je za njihove standarde imala previše kilograma. Isprobala je razne dijete, ali na kraju je shvatila da želi prihvatiti da je drugačija od ostatka modne industrije.Jednom kad sam se uvjerila da mogu to, mogla sam uvjeriti i njih.

Gledala sam na to kao na način da se izrazim i pokažem da sam više od skupa tjelesnih proporcija, otkrila je Iskra Lorens referirajući se na modne agencije.

Od tada je sliku o sopstvenom tijelu pretvorila u veliki dio svoje javne platforme.

Čak je zamolila javnost da je ne kvalifikuju kao plus-size model te ne dozvoljava da se njene fotografije na Instagramu imalo retuširaju.

UKRAJINKA ZALUDJELA SVE: Danju je fitnes trenerica, noću go-go plesačica, a od njene špage zastaje dah…

Ukrajinka Ruslana Samojlenko je djevojka koja je zaludjela muškarce i žene, a tek kavu špagu zna da napravi.

Ova atraktivna Ukrajinka je fitnes instruktorka, tokom dana se trudi da djevojkama i ženama pomogne u stvaranju idealne linije, dok je noću “rezervisana” za muškarce.

Sjajno i gipko tijelo odlično je iskoristila i postala go-go plesačica.

Svijetski mediji su nedavno radili intervju s njom i proglasili je za fitnes cicu sa možda i najboljom guzom u toj branši.