One se dogovorile da se prihvate za ruke i stanu na prugu u smrt: Dragan (25) preminula, a Željka (24) se bori za život!

Espreso.rs
Srbiju je danas zaprepastila vijest da je djevojka poginula, a da se mladić bori za život nakon što ih je udario teretni voz. Mediji su prenijeli da je Dragana Vasić (25) iz Straže dogovorila sa Željkom Lazarevićem (24) da stanu na prugu i zajedno odu u smrt, ali zvanične potvrde šta se desilo na pruzi Ruma-Brasina za sada nema.

Pojedini mediji ipak prenose da dogovora nije bilo, i da je Dragana nagovarala Željka da siđe sa pruge.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici nam je rečeno da su došli do informacija da su se “dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili“.Zoran Nestorović, v.f. OJT u Loznici kaže da je naložena obukcija tijela nastradale djevojke, a mladić je u teškom stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu. Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

Lakše povrede dobila je i maloljetna djevojčica koja nije bila na pruzi sa Draganom i Željkom, već nedaleko od njih kraj pruge, prenijele su ranije Novosti.



0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...