Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force 1 Shadow jesu žene pokretači promjena.

One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

Snježana Šućur –  insta blogerka

Milica Budimir  – fitness instruktorka i Nike ambasador

Žene koje su postale dio Nike Air Force 1 Shadow priče u Banjaluci su već prepoznatljive Nike djevojke Ivana Macanovic – atletičarka i Nike ambasador, Milica Budimir – fitness inspiracija mladih djevojaka i Nike ambasador, Snježana Šućur – insta blogerka,  Vanja Mišić – pop star.

Potpuno različite, a opet ih povezuje jedna činjenica – snažni karakteri, konstantna težnja za savršenstvom i isticanje ženskih različitosti. Osim karakterističnog dizajna, ovaj model je poseban i po bojama koje su izuzetno ženstvene i predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za jak karakter snažne žene.

Vanja Mišić – pop star

Ivana Macanović – atletičarka i Nike ambasador

 

 

 

Pozivamo te da budeš dio Nike Air Force Shadow priče. Pronađi cvjetni kutak u Nike shopu u Delta Planetu i uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopbanjaluka postani dio ove planetarne inspiracije.

Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama iz Banjaluke, odabrati tri djevojke koje će dobiti priliku da osjete kako je to biti prava Shadow djevojka.

(model AF1Shadow/CI0909-400 dostupan u Nike shopovima u BIH od 13.11.)

Ekskluzivno druženje u Nike shopu u Delta Planetu će biti u nedjelju, 17. novembra, s početkom u 14h. Djevojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa AF Shadow licima, Kosta Miljković će biti zaslužan za njihov total look, dok će im Nike pokloniti i pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koji će sa njima raditi profesionalni fotograf.

Provjeri da li si i ti Nike Air Force Shadow djevojka?!Izvor vijesti: Redakcija / lolamagazin.com