Bh. fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Lejla su par koji malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Kada bi se među Dinamovim igračima birao onaj s najzanimljivijim modnim izričajem, nema sumnje da bi ‘titula’ otišla upravo u Hajrovićeve ruke, a pozornost javnosti nesvakidašnjim stilom plijeni i Lejla.

Zbog ekstravagantnih modnih kombinacija Lejlu tako na Instagramu prati skoro 300 hiljada ljudi, koji s nestrpljenjem očekuju svaku novu objavu, a posljednja je posvećena godišnjici braka popularnog para.

Lejla se tako na Instagram Storyju pohvalila s iznenađenjem koje joj je njezin dragi priredio za petu godišnjicu braka. Kada je ušla u njihovu spavaću sobu, dočekala ju je gomila crvenih abola, a krevet je bio prekriven ružinim laticama.

Pazio je Izet i na detalje, pa je na zidu srebrnim slovima ispisao njihova imena i datum pete godišnjice, a da Lejlu dirnula ova romantična gesta svjedoči svakako i natpis koji je postavila uz objavu.

“Ljubavi, nemam riječi”, napisala je Lejla.

SAMO ZA PUNOLJETNE, SANDRA AFRIKA OBJAVILA DVIJE SLIKE U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Na njoj sve puca, a tek kad vidite ŠTA RADI (FOTO)

Pjevačica Sandra Afrika napravila je pravu pometnju na Instagramu kada je objavila dvije slike.

Naime, ona je obukla uske roze pantalone od lateksa, koji je uparila sa provokativnim topom i u prvi plan stavila grudi.

– Tigrica si, Sandra”, “Šećeru”, “Najzgodnija si“, samo su neki od komentara koje je dobila na Instagramu.