Kristina Kija Kockar je nakon pobjede u rijalitiju “Zadruga” iskoristila trenutke slave i odmah se upustila u muzičke vode. Međutim, njeno vrijeme polako prolazi i ne bi se reklo da joj se smiješi velika pjevačka karijera.

Ono o čemu se često priča jeste da Kijina karijera ide nizvodnom putanjom sudeći po broju posjeta na njenim nastupima.

Sve češće na instagramu imate priliku i uvjeriti se u ove tvrdnje, čemu smo i sami bili svjedoci istih. Naime, Kija je na sada nama nepoznatoj lokaciji nastupala u skoro praznom klubu, slušalo ju je tek nekoliko desetina ljudi.

Neko od njenih fanova uključio je live prenos na instagramu gdje je očito da Kija i nije popularna kao nekad te da njena popularnost polako opada.

Ono što se navodi kao zaključak jeste vjerodstojnost posljednih dešavanja između nje njenog bivšeg supruga Slobe. Ne bi bilo ništa čudno da je cijeli događaj izmišljen kako bi se bar na taj način pisalo o njoj. Da ne bi pala u zaborav, počela je da izmišlja skandale da bi bar tako okupirala medijski prostor, jer je to očigledno jedini način.

Podsjetimo, prije skoro mjesec dana Kija je navodno upala u Slobin stan i tom prilikom rekla mu je da će ga “izbosti nožem i ubiti”. Nakon toga pjevač je pozvao policiju.

Oboje su imali vidljive povrede na tijelu. Sloba je bio izgreban, a Kristina se žalila na povrede u vidu crvenila i žalila se na bol u butini.

Skoro prazan klub u kojem je nastupala

Pjevač je zvao policiju, koja je Kiju prvo odvela u beogradsku bolnicu “Laza Lazarević”. Pošto nije bila za tu ustanovu, prema procjeni ljekara, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu.

Kija je, prema pisanju srbijanskih medija, došla u njegov stan u Novom Beogradu kako bi ga pitala da li on nju voli. Pošto je on rekao da ne zna, ona je uzela veliki kuhinjski nož i pokušala sebe da izbode. Na sreću, nož je bio tup, pa nije uspjela.

Pitanje koje ostaje u zraku je da li se počela služiti skandalima da održi karijeru ili jednostavno nije bio njen dan, ostaje da vidimo.

 

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.