OPET NAPRAVIO HAOS Jelena Karleuša: Ti, dečko nisi normalan! Denis Kadrić: A ti si normalna?

ekskluziva.ba
Denis Kadrić je napravio totalni šou u večerašnjoj emisiji Zvezda Granda na OBN TV, a posebno je zanimljiva bila njegova konverzacija sa Jelenom Karleušom. Popularni kandidat Zvezda Granda se predstavio pjesmom ``Ljudi su vuci, a devojke zmije``, a Jelena mu je zamjerila što je tokom izgovaranja riječi zmija gledao u nju.

– “Denise, hvala ti za ono zmija što si gledao u mene. Nisam zmija, vjeruj mi u tvom slučaju, a mogla bih da budem, da bi se prestao odmah trljati“, prokomentarisala je ona, a Kadrić ju je odmah dočekao riječima: “Trljam se od rođenja“, zbog čega mu je JK rekla kako je baš jezičav, ali da takvi i prolaze u ovom poslu, a potom je nastavila:

– “Ti ćeš pokupiti sav kajmak u ovom takmičenju. Inače, što se tiče pjevanja bravo. Ti inače mene podsjećaš na mog muža. Tako on igra ispred TV kad gleda Grand. To ponašanje, stav… To radi ustvari što i ti. Ti si original“, obratila se Jelena Denisu, a potom su počeli zanimljiv razgovor.

– “Ja sam se rodio original“, rekao je Denis.

– “Ti to jesi, zaista. Ti dečko nisi normalan“, dobacila mu je JK, a on je brže bolje odgovorio:

– “A, vi ste normalni?“

– “Nisam“, iskreno je odgovorila JK, na što je Denis dodao: “Pa, naravno.“

– “U svom ludilu, ti imaš plus, jer si takav. I dobar si frajer“, rekla mu je stroga članica žirija, a Denis je u svom stilu poručio:

– “Bio i uvijek ostao“.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...