Stephanie Rhymer Whitaker je jedna od onih ljudi koji su ovih dana kupovali nenormalne količine namirnica u trgovinama.

Drugi su je zbog toga s gađenjem gledali i optužili da se ponašala potpuno nemoralno, no ona je odlučila na internetu ispričati svoju stranu priče i otkriti pravu istinu.Naime, imala je listu za kupovinu namirnica za čak 6 obitelji. Riječ je o obiteljima koje imaju malu djecu, posebne potrebe, obitelji sa samohranim roditeljima, starijim ljudima i slično. Nitko je nije tjerao na to, no htjela im je pomoći. Potrošila je nekoliko sati kako bi sve kupila, raspodijelila te spremila u odvojene vrećice.

Istina je da nije lijepo u ovakvim vremenima biti sebičan i kupovati nenormalne količine hrane, no ova priča je dokaz da ponekad postoji i druga strana priče. Stephanie zaslužuje veliku pohvalu za svoj trud.

(virealno.com)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.