IZA Mislava Oršića je sjajna sezona u kojoj je zapao za oko brojnim europskih klubovima zbog odličnih igara u Ligi prvaka,  a posebno protiv Atalante na Maksimiru kad je zabio hat-trick.  

Izvori bliski Dinamu otkrivaju da su sada stigle i prve ponude za krilnog napadača Dinama, ali još uvijek se ne spominju konkretne cifre kojima se barata u razgovorima. 

Neke ponude su pristigle iz Kine i SAD-a, no u dogovoru s klubom Oršić je odlučio da će ostati u Dinamu ili otići u neki europski klub kako bi se nametnuo izborniku Daliću za Europsko prvenstvo.

Niz klubova pokazao interes

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Oršića su inače zanimanje pokazali Lyon, Valencia, moskovski Dinamo te po dva kluba iz Premier lige i Championshipa. Oršić je prema Transfermarktu procijenjen na 9.5 milijuna eura, ali sigurno je da Dinamo hoće dobro zaraditi od njega.

Osim Oršića, mnogi klubovi su zainteresirani još i za Olma, Gojaka, Hajrovića i Petkovića, a sredinu bi trebala promijeniti još dva igrača Dinama. Riječ je o Marku Leškoviću i Komnenu Andriću koji će vjerojatno preseliti na posudbu u Lokomotivu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Oršić pred odlaskom iz Dinama? Europski klubovi stoje u redu za njega / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.