Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić i načelnik Općine Sanski Most Faris Hasanbegović potpisali su ugovore o izgradnji infrastrukture u povratničkim sredinama koje je ova općina kandidovala putem javnom poziva.

“Općina Sanski Most je na osnovu potreba lokalne zajednice prijavila projekte na javni poziv Ministarstva. Raduje me da ćemo i u ovoj općini popraviti stanje infrastrukture u nekoliko mjesta, time povezati naselja putevima i završiti druge projekte koji su od društvenog značaja”, istakao je Ramić

Ukupna vrijednost potpisanih ugovora iznosi 100.000 KM i realizacija istih će usljediti u narednim danima, saopćeno je iz Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica FBiH.

Izvor: Klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.