Konor Mekgregor (Conor McGregor), irski UFC borac i jedan od najpopularnijih sportista na svijetu, doživio je porodičnu tragediju pošto je njegova tetka Ana (Anne) umrla usljed posljedica koronavirusa.

Skrhani Mekgregor se u trenutku smrti nalazio u studiju u Dablinu, gdje je trebalo da razgovara za jednu američku televiziju. Tužnu vijest je s javnosti podijelio putem Instagrama.

– Primio sam telefonski poziv u kojem mi je rečeno da je moja draga tetka Ana umrla. Moja mala voljena tetka, sestra moje majke. Ovaj glupi je*eni virus… Koji se ku*ac događa? Odveo sam porodicu na otok, pogledao more, duboko udahnuo. Ljudi, ostanimo jaki. Ana Mur (Anne Moore), volim te i počivaj u miru – napisao je Mekgregor.

Osim riječi o umrloj tetki, Irac je imao poruku o svijesti i mjerama predostrožnosti za sve ljude.


– Dobre navike koje ćemo steći zbog ovog virusa u budućnosti će nas učiniti jakima. Pranje ruku. Prestanak dodirivanja lica. Čišćenje predmeta i prostora koje dodirujemo. Fanovi mi često kažu da ne žele fotografiju sa mnom, da mi žele samo stisnuti ruku. I ja im to dopustim. Međutim, to je jako neoprezno. Budimo oprezni – poručio je irski borac.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Ostao bez voljene osobe zbog koronavirusa / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.