OSTAVLJENA, ALI S PARAMA: Subotićeva profitira od Davidove prevare! (FOTO)

Kurir

Aleksandra Subotić odlučila je da prestane da pati za Davidom Dragojevićem, koji ju je prevario, a onda i javno ostavio zbog Ane Korać. Čim je presekla da neće više da bude ucveljena verenica, ona je počela i da zarađuje na muci koja ju je zadesila.

Starleta iz Kaluđerice počela je da reklamira različite brendove na Instagramu jer su, nakon što je doživela javno poniženje, mnogi kontaktirali sa njom za saradnju.

– Aleksandra se iznenadila kada je videla da je na Instagramu veoma popularna. Za nedelju dana njen profil je posetilo nekoliko miliona korisnika i dobila je gomilu poruka od kozmetičkih i frizerskih salona, šminkera, butika i onlajn prodavnica obuće da ih reklamira – kaže izvor i dodaje da je ona već krenula sa unosnim biznisom.

– Aleksandra po reklami koju objavi na Instagram storiju dobije u proseku 500 evra. Ona postavi sliku salona ili šta već reklamira, i to na njenom profilu stoji 24 sata – kaže izvor.
I sama Aleksandra se pohvalila svojom velikom popularnošću.

– Preglednost profila za sedam dana – napisala je Subotićka ispod slike na kojoj se vidi da je u roku od nedelju dana njen profil pogledalo više od tri miliona korisnika.

Nakon toga, Subotićka je napisala i da, ko želi, može da joj se javi putem poruka za reklame, a po svemu sudeći, odlično joj ide.

Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...