Iz pritvora je danas izašao velikokladuški načelnik Fikret Abdić, nakon 133 dana provedenih u pritvorskoj jedinici u Bihaću.

Podsjećamo, Fikret Abdić uhapšen je 18. juna ove godine u akciji Federalne policije kodnog naziva “Mreža”, koja je bila usmjerena na više uposlenika Općine Velika Kladuša zbog sumnje u zloupotrebu položaja.

Ispred sjedišta Laburističke stranke u Velikoj Kladuši, pristalice Abdića u poslijepodnevnim satima su organizirale doček za aktuelnog načelnika i kandidata ove stranke na novembarskim izborima, koji se iz sjedišta stranke i obratio pristalicama.

Izvor: Trend radio

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.