Osumnjičen da je metalnim lancem pretukao sugrađanina

NN

U ulici Trebinjskih brigada u Trebinju, ispred kafea „XL“, Stojan B. iz ovoga grada je metalnim lancem nanio tjelesne povrede ugostitelju iz ovog objekta.

On je povrede ugostitelju nanio ispred objekta, gdje su zaposleni u drugim poslovnim prostorima u okolini primijetili komešanje, ali se ne zna zbog čega se sve dešavalo, jer jedni pretpostavljaju da je Stojan bio priprit i nisu ga htjeli uslužiti, a drugi da je objekat u pripremi, pa ga nisu ni pustili unutra.

„Vidite da na vratima piše da je radnja u pripremi, tako da pretpostavljam da je ovaj vidio unutra nekoga i htio ući, a kada su ga izbacili, potegao je lanac. Ja sam sve primijetio tek kada je došla Hitna i čovjeka koga su pronijeli do njihovog auta na nosilima“, kaže radnik iz jednog od okolnih objekata.

Policija je privela Stojana radi uzimanja iskaza i još se radi na dokumentovanju krivičnog djela tjelesne povrede.

Sve se dešavalo u četvrtak oko 21,30 časova, a slučaj je policiji prijavljen iz Službe hitne medicinske pomoći, gdje je ozlijeđeni ugostitelj primljen sa povredama glave, za koje je ustanovljeno da su počinjene metalnim lancem, ali je van životne opasnosti.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...