Osvanuo p*rno snimak na Instagramu Milice Todorović, Ana Bekuta šokirana: Šta to radiš ženo, djevojčice?!

Pink.rs
Pjevačica Milica Todorović u proteklih mjesec dana obara rekorde svojim novim duetskim pjesmama zbog čega je, vjerovatno, trn u oku nekome ko joj je sinoć hakovao nalog na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Miličini fanovi, ali i kolege shvatili su da se nešto čudno dešava kada je sa pjevačicinog profila krenulo emitovanje lajv prenosa, a na kom su se vidjeli nepoznati momci dok igraju bilijar. Navodno je bilo i p*rnića i to homosek*ualnih. Takođe, svima je bilo čudno što od lijepe pjevačice u pomenutom prenosu nije bilo ni traga ni glasa, a vidjelo se i da telefon, na kojem je neko bio ulogovan na Miličin nalog, drži muškarac.

U toku emitovanja lajv videa, uključila se pjevačica Ana Bekuta kojoj je prizor koji je vidjela bio veoma čudan.

– Šta to radiš ženo, djevojčice?! – odmah je prokomentarisala Miličina koleginica, koja je ostala uskraćena za odgovor.

Nakon Ane, krenuli su da se nižu i komentari njenih fanova, koji su takođe shvatili da nešto nije u redu.  Nakon veoma kratkog vremena video je prekinut, a potom i obrisan sa pjevačicinog profila. Ove vijesti brzo su došle do pjevačice koja se nedugo nakon toga i sama uključila na Instagram i uživo obratila fanovima:

– Samo da vam se javim da mi je profil bio hakovan i da je neko maloprije bio na mom lajvu i puštao neku golotinju, nije mi jasno kako, tako da ne brinete – to nisam ja, naravno. Šta da vam kažem, stvarno ima dokonih ljudi koji ne znaju šta će da rade, pa hakuju profile – rekla je Milica i dodala da  se sve izdešavalo dok je bila u prodavnici, a da su je o hakerskom napadu obavijestile sestre, PR, kao i Ana Bekuta.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...