Otac Darka Lazića, Milan, prošle nedjelje je izbacio iz bolnice u Zemunu snahu Anu Sević i poručio joj da ni pod tačkom razno ne želi da je vidi pored sina.

On je revoltiran zbog toga što je pjevačica na svoju ruku obustavila davanje krvi za njegovog sina, i to u trenutku dok je bio u komi i borio se za život nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra.

– Milan, kao i cijela porodica Lazić, nema mira otkako je Darko doživio udes. Ili su u bolnici, ili sjede kod kuće zabrinuti i mole se bogu da nešto ne krene po zlu. Prošle nedjelje Milan je izgubio živce zbog pojedinih ljudi. Riješio je da napravi čistku, a među onima koje više ne želi da vidi je i Ana. Njoj je poručio da ne dolazi u bolnicu jer, kako joj je rekao, samo pravi probleme. Njih dvoje se nisu svađali, niti su razmjenjivali teške riječi, ali joj je Milan poručio da je nepoželjna. Od tog dana ona se više nije pojavila. On ne može da joj oprosti što je pozvala ljude da ne daju krv pod izgovorom da ona nije potrebna Darku. Njemu ni danas nije jasno zašto je to uradila. Svojom objavom Ana je napravila zbrku među ljudima iz cijele Srbije koji su htjeli da pomognu, a na kraju nisu došli jer su povjerovali u njene riječi – priča izvor za Kurir.

Ali Anina objava nije jedino što je iznerviralo Darkovog oca. Kap koja je prelila čašu i izazvala ga da poruči snahi da je nepoželjna pored Darka bilo je saznanje da je Sevićeva već prvog dana nesreće zvala osiguranje.

– Tu je tek pala u njegovim očima. Milan i njegova žena su svjesni da je Anin i Darkov brak gotov, ali opet je s njene strane bilo ljudski da se ne raspituje za naplatu od osiguranja. Iznenadili su se i kada su im rekli da je otišla na koncert Maye Berović. Otac njenog djeteta je u teškom stanju, a ona ide u provod – završava izvor.