OTAC DARKA LAZIĆA SE POVJERIO: Ana Sević nakon ovih riječi više nikada neće progovoriti sa svekrom!

Kurir
Milan Lazić ne vjeruje da će brak njegovog starijeg nasljednika s pjevačicom potrajati, a ako bi se rastali, samo bi patio zbog unuke Lorene. Milan Lazić, otac Darka Lazića, ubjeđuje pjevača da se razvede od Ane Sević jer više ne može da podnese njihove sve češće svađe i prepirke.

Sve više se šuška o tome da je brak ovo dvoje popularnih estradnjaka u veoma lošem stanju, mada njih dvoje to javno ne pokazuju. Štaviše, nedavno su zajedno bili na ljetovanju u Crnoj Gori. Ali, kako smo saznali od izvora bliskog Darkovom tati, situacija je i više nego zabrinjavajuća. Milan Lazić je cijenjeni harmonikaš, nastupa sa dosta poznatih pjevača sa estrade koji poznaju Darka i Anu. Kako tvrdi naš sagovornik, inače Lazićev kolega iz benda, on mu se nedavno požalio na Darkov brak.

– Milan ne priča o sinu i snajki, ali sam mu ja pre nekoliko dana, poslije onoliko tekstova o prevarama Ane Sević, rekao kako smatram da ona i nije bila prava žena za Darka i da je sad to pokazala. Nisam očekivao da će mi išta odgovoriti na to, ali otvorio se. Rekao mi je: „I ja to mislim! Od tog braka nema ništa! Samo je pitanje trenutka kad će da pukne. Ja bih lično to volio, da se što prije raziđu! Samo bi mi bilo žao zbog unuke, ne bih podnio da je ne viđam često i znam da bi i Darku bilo teško. Ostao sam bez riječi jer sam vidio veliku tugu u njegovim očima – tvrdi Lazićev kolega.

Više puta smo zvali Milana Lazića, ali on se nije javljao. Na kraju smo okrenuli fiksni broj Lazića u Brestaču. Javila se Darkova mama Branka.

– Ne znam ništa o tome, a moj muž nije kod kuće. Ko vam je to ispričao? Darko i Ana su bili kod nas prije nego što su otišli na more, sve je u redu. I molim vas, nemojte me više zvati – rekla nam je Branka Lazić.



0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...