Otac ga 43 puta vadio iz zatvora, prijeti čak i tužiocima: Ko je žestoki momak koji je izbo predsjednika rukometnog kluba?

Kurir

Niška policija uhapsila je Ivana K. (21) iz Aleksinca zbog sumnje da je u četvrtak uveče u ovom gradu pokušao da ubije predsjednika ženskog rukometnog kluba Nenada Đurića (36). On je osumnjičen da je Đurića ubo nožem u grudi jer je u otvorenom pismu, koje su prenijeli lokalni portali, upozoravao sugrađane na grupu žestokih mladića iz Aleksinca koji maltretiraju koga stignu.

– Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu – saopšteno je iz MUP-a.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se uhapšeni Ivan K. iz Aleksinca, uz psovke obraća javnim tužiocima u Nišu i Aleksincu, kao i snimak privođenja, gdje mobilnim telefonom snima policajca i traži objašnjenje zbog čega je priveden.

image
/FACEBOOK/KURIR

Kada su nastali snimci za sada nije poznato.

– Da mi se nap**e i javni tužilac u Nišu i javni tužilac u Aleksincu i svi ovde da mi se nap**e. Je**m vam pleme u usta… Gledajte indijanci – vikao je Ivan K., dok je sjedo u sobi sa još jednim drugom.

Snimak je najvjerovatnije postavljen ranije, s obzirom na to da je ovaj mladić trenutno u pritvoru, jer mu je tokom jučerašnjeg dana određeno zadržavanje od 48 sati.

U Aleksincu niko nije smio da govori javno o ovoj porodici, ocu i sinu, kao i o grupi mladića, jer ih se svi plaše.

Kako piše Kurir, mještani su u stalnom strahu, a da je taj strah opravdan govori i činjenica da je mladić u nekoliko navrata na društvenim mrežama postavljao prijeteće objave i slike, pa se čak i pohvalio kako ga je otac čak 43 puta “izvlačio iz zatvora”

U jednoj od objava Ivan objašnjava da je u Aleksincu i Žitkovcu “on broj jedan”.

– Ko god hoće da da se bije samo neka mi se javi, ja sam svuda i tek ću da budem kada mi skinu lance – napisao je on u svojoj objavi na Instagramu.

Na jednom od snimaka na kojima je ovaj mladić označen na društvenim mrežama vidi se kako huška staforda da se bije sa drugim psom. Sudeći po fotografijama koje dijeli društvenim mrežama staford je u njegovom vlasništvu i na psu su vidljive brojne povrede od borbi.

image
/FACEBOOK/KURIR

Da podsjetimo, trener Đurić, koji je u četvrtak oko 20.30 sati izboden iza sportske hale u Aleksincu, objasnio je da napadnut jer se krajem jula obratio aleksinačkoj javnosti otvorenim pismom, tražeći da se stane na put grupi nasilnika koji maltretiraju omladinu u tom gradu a kojima niko ne smije da se suprostavi.

Nakon tog obraćanja koje je prenio lokalni portal Đurić kaže da ga je na ulici presreo otac nasilnika koji ga je sada izbo, a sa kojim se tada sukobio jer je imao šrafciger u rukama.

– Roditelji mi se stalno žale na tu grupu nasilnika koja teroriše sve redom i niko im ništa ne može. Taj što je mene ubo nožem je pre dva meseca jednoj devojci stavio nož pod grlo i ona se umokrila od straha. Drugom dečaku su opalili šamar… Od roditelja mi stalno stižu prijave, šalju mi poruke I ja sam se obratio javnosti jer nisam znao kako drugačije da skrenem pažnju da se to reši. Onda me je otac napadača presreo na ulici a sada se desilo ovo. Zabrinut sam posle svega za svoju bezbednost – izjavio je Đurić koji je diplomirani strukovni vaspitač.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...