Dječak (7), koga su roditelji ove srede samog ostavili u kući, izašao je kroz prozor svog stana na sedmom spratu zgrade u Kini i, hvatajući se za rešetke koje štite klimu, spustio se sprat ispod.

Čim su ga zapazili, prolaznici su uzbudili policiju, a njegov otac je dotrčao kući sa posla, nakon što je primio poziv od supruge.

Ne čekajući da pomoć dođe sa strane, otac se popeo u stan, izašao kroz prozor i bez ikakve bezbjednosne opreme, verao se po tim istim rešetkama, kako bi došao do svog sina.

– Ne mrdaj se. Policija stiže u zgradu, donijeće konopce – dovikivali su ocu heroju, koji u tom trenu vjerovatno za svoj život nije ni mario.

Srećom, obojicu su uspjeli da uvuku u zgradu nepovrijeđene.

Nejasno je zašto je dječak izašao kroz prozor i popeo se uz zgradu. Majka je kasnije rekla da je dječak čuo zvukove u dnevnoj sobi, zbog čega je pomislio da provalnik pokušava da uđe u stan, dok je dijete od susjeda izjavilo da je čuo tu majku kako viče na svog sina.

Video možete pogledati klikom OVDJE.

Heroic dad saves dangling son

👨❤️👦 There’s a saying that goes “a dad is a son’s first hero.” This super dad certainly was heroic when he scaled the building without any safety harness to rescue his son dangling from a ledge.

Gepostet von CGTN am Samstag, 18. August 2018