Jučer je šesdesettrogodišnji privatnik U Bosanskom Petrovcu prijavio da mu je šesdesetjednogodišnjak pokušao iznuditi novac na ime navodnog duga, što je potvrđeno od strane portparola MUP-a USK.

Navedeni šesdesetjednogodišnjak je sa sinom došao u krug firme prijavitelja slučaja i tražio da mu vrati novac koji mu, kako je navedeno u navodima prijave, ranije dao.

Između njih dvojice je došlo do svađe nakon čega je iz vozila kojim su došli izašao mladić te fizički nasrnuo na prijavitelja te ga udarao po grudima nakon čega je ovaj pao.

Nakon napada prijavitelj je odveden u Dom zdravlja Bosanski Petrovac gdje su konstatovane lakše tjelesne povrede.

Negirajući bilo kakav dug , 63- godišnjak je napad prijavio policiji, a o svemu je obaviješten i Tužilac koji je utvrdio da je riječ o pokušaju iznude.

Izvor: CAZIN.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.