Otac iz pakla: Izbacio je bebu kroz prozor auta, držao je jednom rukom pa nagazio gas! Ali, to nije sve!

Telegraf.rs
Roman Afanasjev (31) iz sibirskog grada Zelenogorska doveo je svoje šestomjesečno dijete u veliku opasnost, a sve to je još snimao i objavio na Jutjubu. Dok je vozio BMW, otvorio je prozor kroz koji je izbacio dijete i držao ga jednom rukom sa spoljne strane automobila, dok je drugom rukom držao volan.

Pred policijom se pravdao da svoju bebu nije ugrozio, jer je samo želio da “bude kao on i da se ničeg ne plaši“.  On se sada zbog ovog čina suočava sa minimum tri godine zatvora.

Nije to prvi put da Roman, inače poznat kao “Roman R.“ zlostavlja dijete jer je prošle zime pozirao na krovu zgrade držeći svoju stariju kćerkicu naopačke u vazduhu, na ledenom krovu prekrivenom snijegom i to samo za jednu nogu.

Njegove snimke i fotografije izazvale su bijes na internetu. Ljudi ga nazivaju “ludakom“, “bolesnim“ i “budalom“, a cijelim slučajem bavi se i policija, piše “Siberian Times“.

Iako tvrdi da “uvijek i sve kontroliše“ i da ni jedno od njegove djece nije dovedeno u opasnost, muževljevo ponašanje prihvata i njegova žena Kristina, a oboje su za razgovor sa novinarima tražili debelu novčanu naknadu, iako se suočavaju sa gubitkom starateljstva nad svojom djecom.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...