Neimenovani otac iz Rusije kaže napisao je da je ostao u šoku kada je u bubnju veš mašine video lik svog dijeteta, ali ispostavilo se da je to samo majica s likom njegove kćerke.

Otac je podijelio fotografiju na svojim društvenim mrežama i izazvao i burne reakcije u komentarima.

Jedna grupa ljudi je bila sigurna da je dijete u veš mašini, drugi su su savjetovali oca kako u budućnosti treba da pere majicu kako ne bi više bilo ovakvih iznanađenja.

Zabrinuti otac je napisao kako bi inače bilo dobro da na majici postoji još neka oznaka, osim glave deteta kako bi se izbjegle potencijalne traume.

Najbolji savjet je dobio od jedne majke koja mu je poručila da je rješenje u prevrtanju majice.

“Slika će ostati u boljem stanju i više se neće dešavati ovakve neprijatnosti”, zaključila je jedna mama.

Izvor: Ženablic,.rs

Više saznajte na izvornom linku: – Otac je brzo ubacio veš u mašinu: Kad ju je upalio i pogledao bubanj, ZANIJEMIO je / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.