Otac monstrum koji je bebu bacio o pod pomirio se sa ženom: Roditelji preminule Milice dobili još jedno dijete!

blic.rs

Mala Milica (1) djevojčica koju je otac u februaru prošle godine kada je imala 15 dana iz sve snage bacio na pod je sahranjena na Zbegu u Borči, a njeni roditelji u međuvremenu dobili su drugo dijete.

Malena djevojčica nedavno je preminula u Dječijoj bolnici u Tiršovoj, a na iznenađenje svih njena majka Slavica vratila se Milomiru, mužu nasilniku. Milica koja se oporavljala od povreda oduzeta je od roditelja odmah poslije povrede, i smještena je u Dom u Zvečanskoj gdje je bila do smrti.

Majka je Milicu rijetko viđala, posljednji put prije mjesec dana. U međuvremenu ona je ponovo dobila dijete sa Milomirom i sada živi sa njim.

Prekjuče je Milica i sahranjena, na groblju Zbegu u Borči, a od nje su se oprostili njeni roditelji i najuža porodica. Drugo dijete Milicinih roditelja, djevojčica od nekoliko mjeseci, takođe je bila na sahrani, umotana u roze ćebence.

Na sahrani je bio i Miličin deda Željko Vasić, koji, kako tvrdi, i dalje ne razgovara sa kćerkom nakon što se pomirila sa mužem nasilnikom.

– Milicu nisam uopšte viđao, ne znam šta se desilo, ni kako je umrla – rekao je duboko potreseni Vasić.

Podsjetimo, stravičan zločin dogodio se u kući Stankovićeve tašte. Milomir je najprije ošamario taštu, a potom zgrabio novorođenče i povrijedio ga. Ubrzo je uhapšen, a na saslušanju u tužilaštvu negirao je krivicu i branio se da mu je beba ispala iz ruku.

Na teret mu se stavljalo nasilje u porodici, a za to krivično djelo zaprećena je kazna od dvije do 10 godina robije. Pošto je djevojčica preminula, prijeti mu do 15 godina.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...